fredag 4 juni 2010

Då har jag äntligen landat hemma. Har i stort sett varit borta i en vecka nu. Jag ger ett kort referat från resan till Stockholm, Solvalla och Elitloppet.


Det var mycket folk på plats, drygt 30 000 personer.Ibland var det svårt att se. Eller såg gjorde jag hela tiden, det var ryggar överallt....

Det gick i alla fall att se när Iceland gick i mål som segrare i Elitloppet. Gissa vem som hade spelat på rätt häst???

Här visar duktiga Iceland och Tarzan upp sig i Travronden.


Och här tar dom emot publikens hyllningar strax efter målgången.
.
Det är alltid lika roligt att åka till Solvalla. Stämningen går att ta på. Fast det gör inte hålet i plånboken. Det är något visst med det. Stämningen alltså.
.
Jag passar även på att tacka LJW för ett trevlig sällskap och sobert boende. Tack och på återseende!
.
Nästa år ska vi cykla till Solvalla och Elitloppet. Eh, om jag kan få sambo att tro att han vill det.... Kan hända är det lättare att bestiga Mount Everest. Ensam.


Och för den som hade tänkt sig att köpa en villa i Stockholm så kan jag berätta att det inte är någon idé. Villorna är slut. Sålda. Allihop!


Så nu sitter villaägarna i Stockholm hemma och äter kexchoklad.

Avslutar den här dagen med en smaskig öringfilé.

Och en uppryckning av vår nya skogsbil. Som vi har PARKERAT. En liten bit från hemmet...

2 kommentarer:

hedebonn sa...

Och jag som trott ni har det lugnt och skönt uppe i norr. Ni är ju ute på allt möjligt.Göteborg ena veckan sedan Stockholm.Det är mer avstressande att sitta i skogen och vaka gris

Anders sa...

Ja ni gör mer på en vecka än vad jag gör på hela året :) Elitloppet, det var drömmen när man höll på att träna travhästar. nu är det bara lugna dagar i skogen.
Trevligt att ha dig på bloggen igen :)